2017-08-05
有人请我食年度大餐,两个吃货决定去呢间要预早好多时间订位嘅自助山!一早订左窗口位,位置都算唔错,service 都几细心,会提醒你唔好放野系外圈,唔系会转走左,两个钟先见返自己嘅野!一放低野,就岀动!呢个牛肉好正!怕生嘅人就唔太岩喇之后即去睇海鲜!全部都好新鲜,蟹真系好好食!生蚝每人每次限三只,本人比较喜欢海水味重啲嘅,今次呢款,食左5只。黑松露炒蛋,同即煎薯饼都推介!好好味!牛肉就系即切,怕生嘅人应该唔系好食到即煎鹅肝,好厚,每人每次限拎两个!好好味,不过我觉得食太多会溜,留肚食其他仲有好多点心,但本人都系喜欢茶楼嘅点心最吸睛嘅,要系呢个朱古力喷泉,大豪华喇!喜欢榴梿嘅朋友,推介呢个榴梿焦糖炖蛋,榴梿味浓!正呀!最特别就系有即炒雪榚,有朱古力,云呢拿同士多啤梨可以选择,炒埋一齐都几特别🎉其实坐系度哥时,都感受到转,所以如果怕倒后车嘅人,要留意坐嘅方向喇!
一放低野,就岀动!
呢个牛肉好正!怕生嘅人就唔太岩喇
之后即去睇海鲜!全部都好新鲜,蟹真系好好食!
仲有好多点心,但本人都系喜欢茶楼嘅点心
最吸睛嘅,要系呢个朱古力喷泉,大豪华喇!
喜欢榴梿嘅朋友,推介呢个榴梿焦糖炖蛋,榴梿味浓!正呀!