2008-05-14 4 浏览
多谢男朋友安排!!!!昨 日 系 我 的 生 日 , 之 前 上 OPENRICE见 过 这 间 法 国 餐 厅 ,像 是 好 吸 引 似 的 , 于 是 决 定 来 这 里 庆 祝 .男 朋 友 仔 事 先 在 这 里 订 枱, 同 放 左 个 蛋 糕 系 餐 厅 .大 概 晚 上 7点 , 我 们 到 达 餐 厅 , 已经 很 多 人 , 只 有 几 枱冇人坐 我 们 点 了 两个 full set 餐 . 头盘系一碟四款不同食物,有烚蛋伴烟三文鱼,鱼子酱,牛油梨虾伴多士,酥炸软壳蟹,田园沙律配松子仁 汤系芝士薯容汤至 于主菜 ,芥茉香橙焗三文鱼,芝士海虾阔面白酒忌廉汁(男朋友) 三文鱼好好食,鱼并非全熟只有七成,但仍非常热配上芥茉汁更除去三文鱼星味,之于男朋友阔面弹牙爽口芝士味香再配上海虾男朋友非常钟意.甜品一碟三款有 tiramisu cheese cake 及mousse cup 已经好饱既我都要食埋佢之后连蛋糕上埋 因 为 蛋 糕 好 大 个 吃 不 掉 , 所 以 我 们 TAKE AWAY. 但 系 我 地 仲 有 节 目 怕 它 会 溶 , 侍 应 好 好 的 帮
多谢男朋友安排!!!!

甜品一碟三款有 tiramisu cheese cake 及mousse cup 已经好饱既我都要食埋佢之后连蛋糕上埋 因 为 蛋 糕 好 大 个 吃 不 掉 , 所 以 我 们 TAKE AWAY. 但 系 我 地 仲 有 节 目 怕 它 会 溶 , 侍 应 好 好 的 帮 我 们 急 冻 ..临 走 时 比 番 我 地
最 后 ,叫 了 餐 饮 , 埋 单 走 人 了 . 总 括 来 说 , 食 物 都 算 好 食 既 . 以 这 个 价 钱 不 过 不 失 啦 .

多 谢 男 朋 友 仔 同 我 庆 祝 生 日 呀 , 好 开 心 呢 !