招聘中
$16,000-$19,000
月薪
薪金面议
4天前
餐厅: 千両 (德褔廣場1期)
资讯:

2019-07-13 1191 浏览
每晚都劲多人排队,今日见礼拜六日下午时间,冇咩人就黎试吓。铺头比我第一个感觉系好干净,而且装修得唔错,啲灯光set得几好,完全系照到d菜叫咗海胆寿司同埋炙烧航立贝,超好食好新鲜,同元气食个d系2回事牛油清酒花甲,好味呀份量都有20粒,而且汤底OK!呢个钟意!广岛蚝杂菜面豉汤,不太OK,好似蚝豉d味,而且面豉汤我不嬲都mama!杂菜冇乜特别!炸虾卷超脆仲要有四旧,几抵食!最后牛油果软壳蟹卷,比我想像中冇咁好食,个蟹好细啲饭好多,唔系几食得出味,反而元气寿司𠮶个好食好多!可能今日系公众假期下午去,冇咁多人,系一个好好嘅倾计地方,服务员都几好见你杯茶冇水会主动帮你加,收野都收得几快!
每晚都劲多人排队,今日见礼拜六日下午时间,冇咩人就黎试吓。

叫咗海胆寿司同埋炙烧航立贝,超好食
好新鲜,同元气食个d系2回事

牛油清酒花甲,好味呀
份量都有20粒,而且汤底OK!呢个钟意!

广岛蚝杂菜面豉汤,不太OK
,好似蚝豉d味,而且面豉汤我不嬲都mama!杂菜冇乜特别!
炸虾卷超脆仲要有四旧,几抵食!

2019-07-06
  • 海胆寿司