2015-10-30 752 浏览
哗!好奈无写食评!系时候出番山弟弟牛一,唔想再食中菜同日本菜,于是择韩食去到金巴利街逐间择,被呢间既"全日免加一"吸引左!餐厅超细!搭枱系必然的!奉送既小食数量少左啲㖞!隔离枱一个人黎食又一盘,我们有三条友,呢碟野完全系唔够分,上菜速度都几快下!1. 烤鸡肉份量几大碟下!味道不错添一点都唔un又唔鞋,食完想试埋牛,但好彩无叫,因为三个人叫四样野,原来已经饱到上心口2. 香辣年糕人多实唔够分,年糕好烟in , 好惹味,唔系丧辣个只里面仲有腐皮同肉,滚埋年糕一齐食,口感更佳(阿妈起码讲左几次食唔落,但系佢仲可以逐条逐条系度清晒啲年糕)3. 炸酱面炸酱面系我每次食韩食(非韩烧)时,都会叫既。可是今次呢个非常失望我弟弟以前未试过,食左一啖就唔食, 成碗系我和老妈子清 (主要系我)平时我有得独食当然开心,呢次就………………碗野无乜味甘,好淡某某4. 韩式煎饼味道不错下,仲有好多旧下香口,松脆,值得一试三个人埋单$327, 算系甘!因为星期四又七点前到,都无乜人,不用等位!地方较挤迫,连放袋既空间都乜。如果大家不介意座位舒唔舒服,想速食一餐韩食,可以一试啊!
哗!好奈无写食评!

系时候出番山

弟弟牛一,唔想再食中菜同日本菜,于是择韩食
去到金巴利街逐间择,被呢间既"全日免加一"吸引左!

餐厅超细!搭枱系必然的!

[IMG:6
]

上菜速度都几快下!

1. 烤鸡肉
份量几大碟下!味道不错添

2. 香辣年糕
人多实唔够分,年糕好烟in , 好惹味,唔系丧辣个只
里面仲有腐皮同肉,滚埋年糕一齐食,口感更佳

3. 炸酱面

我弟弟以前未试过,食左一啖就唔食
, 成碗系我和老妈子清 (主要系我)
平时我有得独食当然开心,呢次就………………
碗野无乜味甘,好淡某某

4. 韩式煎饼
味道不错下,仲有好多旧下
香口,松脆,值得一试

2015-10-29
庆祝纪念