2022-12-25
想要更多食物推介 follow me on openrice/instagram👉🏻@joyceous.tummy 👈🏻 🤑价钱约每人 $200-400🪑有两层 坐得几阔落 而且装修几带少少复古同有趣ge feel 有少少 Mamaday 餐厅ge 影子👩🏻🍳 服务几好 帮我地影ge 圣诞相都影得唔错🤣Ⓙ 迷幻磨菇🍄 $98呢个甜品既打卡又好味 酸酸地 几开胃 系芒果🥭同士多啤梨🍓mousse 入面仲有粒dark chocolate 🍫 Ⓙ 抹茶羊架 🐑 $258呢个fusion combo 几特别 而且有个好似针筒gum ge 装住个酱汁 玩味十足 🤪 而且都方便自己控制想加几多sauce个羊可以拣要几多成熟 今次就试左5成 但都有d 筋 会有少少韧伴碟仲有新鲜蕃茄 同露荀 萝卜 同埋有mochi 但呢个mochi 加埋d 抹茶粉 咸咸地 有少少怪🤣Ⓙ 慢煮猪肋骨 🐷 $198呢个整得几香 肉质有少少似叉烧🤣🤣 相比起羊 呢个就无gum韧 原先以为伴碟会有薯条🍟 不过今次改左健康ge牛篣都好👍🏻Ⓙ 白朱古力焙茶沙冰 🍧 $56几好饮 整体balance得好好 白朱古力唔会令件事太甜
👉🏻@joyceous.tummy 👈🏻
🤑价钱约每人 $200-400
👩🏻🍳 服务几好 帮我地影ge 圣诞相都影得唔错🤣
Ⓙ 迷幻磨菇🍄 $98
Ⓙ 抹茶羊架 🐑 $258
Ⓙ 慢煮猪肋骨 🐷 $198
呢个整得几香 肉质有少少似叉烧🤣🤣
Ⓙ 白朱古力焙茶沙冰 🍧 $56
几好饮 整体balance得好好 白朱古力唔会令件事太甜 沙冰饮到最后会溶哂 就唔怕太冻太冰