2024-01-23
呢间食过几次,康城星期五晚上超多人等,一到7点就开始叫飞,试过等成个钟都未到! 食过几次之后, 我地已经有攻略咁食, 等我分享下攻略,今次试食最平价钱$198。首先系拣汤底, 我地认为最好味既系微辣牛骨汤底, 有少少辣, D食物浸完汤底之后非 常入味。其次我地会其中一个人出去拎丸类同菜, 另一人就会留守系自己座位手机落单点APPS内既 野食, 顺便等待煲入面既汤滚起, 直到手机落单完个位就会出去拎熟食, 拎丸类同菜既人呢 个时候就可以落哂野食落煲度, 落哂野食就可以出去再拎酱料之类。蔬菜类有萝卜, 海带, 鲜椎山,粟米,金菇,熟食方面有豚角煮同萝卜牛腩,蚊得好淋,好好 味,牛就可以食 SRF美国极黑牛,另外有珍珠米,有丸类,有沙律,有水果,有甜品,野饮就强 烈不推介朱古力!!直头同水一样!!总括黎讲以打边炉任食,不过不失,都满足哂基本条件。
总括黎讲以打边炉任食,不过不失,都满足哂基本条件。