2023-12-06 23 浏览
想同朋友庆祝生日,求其上网揾楼上Cafe揾到呢间。大门系比较难揾,要转入巷仔先上到去。.一上到去,老板就招呼我哋玩board game,老板真系超级热情,会同我哋一齐笑,仲帮我哋做埋MC。.玩玩吓,佢就推介我哋食嘢,我哋八个人,叫咗个4-9人餐,人均$165左右(包埋加一).主食两款1. 韩式牛肋条螺丝粉 大腿,呢个真系劲好食,老板话牛肋条炆咗三粒钟,难怪咁入味,辣辣地甜甜地,食到停唔到口。.2. 鸡柳意粉老板用自家种植九层塔炒鸡柳意粉,意粉好香,鸡肉都好嫩口。.小食三款1. 薯条加自家制酱料𠮶个朋友食到停唔到口,因为好食到拍得住出面啲贵价连锁店。.2. 沙律沙律菜正正常常,都系好食嘅。.3. 瑞士汁鸡翼鸡翼好腍,好入味,平均每人两只。.虽然食物卖相麻麻,但真系好好食,老板知我哋唔算好饱,仲专登整多盘薯条俾我哋😆.呢间Cafe装修平平无奇,但系充满人情味,老板除咗同我哋玩,连饮品都会推介我哋饮润喉嘢,因为知道玩board game会嗌破喉咙~所以诚意推介呢间楼上Cafe!

主食两款
1. 韩式牛肋条螺丝粉

2. 鸡柳意粉
老板用自家种植九层塔炒鸡柳意粉,意粉好香,鸡肉都好嫩口。

小食三款
1. 薯条加自家制酱料
𠮶个朋友食到停唔到口,因为好食到拍得住出面啲贵价连锁店。

2. 沙律
沙律菜正正常常,都系好食嘅。

3. 瑞士汁鸡翼
鸡翼好腍,好入味,平均每人两只。

• 韩式牛肋条螺丝粉
  • 瑞士汁鸡翼