2018-02-23
朋友生日,于是同佢去食tea,黎左呢间出名食cheesecake 嘅cafe去同佢庆祝🎂🎂我地一共嗌左3个set,每set包一件蛋糕同一杯饮品,贵d嘅set B就再包一条脆条。首先有雪森林芝士蛋糕。跟住有原味芝士蛋糕。睇落好似tiramisu,但食落系cheesecake 来的。我就叫左经典柠檬芝士蛋糕。佢只柠檬味比较似系lemon tart𠮶种酸中带甜、清新d嘅口味,而唔系太腻𠮶种人工甜,都几好。至于脆条,其实系泡芙条,里面系有cream𠮶种,都几香,不过唔算好特别。总括而言,蛋糕唔系超特别但系好食嘅。价格适中,谂得过的。位唔多,但人流都唔算多,唔洗等,又可以坐好耐。服务态度好,听到我地话朋友生日,特登帮我地加支蜡烛喺蛋糕上面,劲贴心,值得嘉许👍👍
首先有雪森林芝士蛋糕。