今次特意嚟到呢一间餐厅,有得食仲有得玩,可以同我好朋友聚一聚!我哋仲发现餐厅老板好有趣,有讲有笑!😆餐厅老板好nice好健谈,自己亲力亲为,除咗会煮好野食之外,仲会同客人倾计,推荐同教玩board game,多人/人数少嘅board game都有,所以都有几多人上嚟玩同食嘢!快啲约埋三五知己一班人去玩同畅饮畅食,用电话同餐厅预约时间就得喇!十分推荐佢哋嘅套餐,性价比高,会包热饮,亦都可升级做其他特饮。呢个夏天咁炎热,饮消暑嘅沙冰/梳打水就最啱,但如果大家养生的话,餐厅都有几款养生花茶可以点。✨👍🏻韩式牛肋条。螺丝粉老板精心炮制嘅韩式牛肋条 配 螺丝粉,牛肋条煮得腍身入味,口感细嫩,吸收香浓酱汁精华,香口美味!而螺丝粉有口感,粒粒都沾上酱汁,好正!🥰卡邦尼烟三文鱼。意粉呢个意粉煮得刚刚好,软硬度适中有口感,而且酱汁也煮得好,非常Creamy,每一口都散出三文鱼嘅熏香味,食落去带有层次感,三文鱼与卡邦尼简直系完美搭配!🤩芝士薯条新鲜炸起金黄色嘅芝士薯条,仲有满满嘅千岛酱系上面,入口香脆可口,超满足!瑞士鸡翼瑞士汁鸡翼煮得入味,色泽均匀,每一口都有香甜嘅味道,绝对系滋味小食!

韩式牛肋条。螺丝粉

卡邦尼烟三文鱼。意粉

韩式牛肋条螺丝粉
韩式牛肋条螺丝粉