2018-08-04 322 浏览
我个fd 最近问我有无兴趣食中式晚餐,因为佢上openrice个阵见到有间既小菜好似几吸引,所以我就同fds 佢地去左佐敦间顺德公渔村河鲜食dinner 虫草花天麻炖鱼头汤煲汤其实好大煲,但我影到好似好细甘,哈哈。每人最少可以饮几碗,我都唔知饮左几多碗。 饮落同嗅个只味好唔同,好好饮,又唔咸。我连d 汤渣都食埋,因为又真系几好食。推介!!家乡煎酿三太公我本身同小新一样唔中意食青椒,但配埋d 鲮鱼肉一齐食,完全唔觉得苦。 推介!!其余两太公好好食。温馨提示:一上去热辣辣,小心烫口。 秘制少林檀香骨檀香骨肉味浓,但又唔会好咸,meat lover 必点!!蒜子生扣花锦鳝皇我本身对膳唔太大感兴趣,但呢个真系好入味。特色笼仔梅菜蒸菜心菜心d 颜色太靓啦,我忍唔到影左好多张相post 左上网, 哈哈。菜心好新鲜,食完上面d浓味野,再食呢个菜心真系一流!!钟意味道浓d既朋友可以食埋梅菜,夹埋一齐食好惹味!!

虫草花天麻炖鱼头汤

煲汤其实好大煲,但我影到好似好细甘,哈哈。

每人最少可以饮几碗,我都唔知饮左几多碗。

饮落同嗅个只味好唔同,好好饮,又唔咸。
我连d 汤渣都食埋,因为又真系几好食。
推介!!

家乡煎酿三太公

推介!!
其余两太公好好食。

温馨提示:一上去热辣辣,小心烫口。

秘制少林檀香骨

檀香骨肉味浓,但又唔会好咸,meat lover 必点!!

蒜子生扣花锦鳝皇

我本身对膳唔太大感兴趣,但呢个真系好入味。

特色笼仔梅菜蒸菜心

2018-07-31