2016-09-27 164 浏览
Fried fly with slow cook us egg一见到个薯条就心情开朗,因为见到我最钟意嘅温泉蛋。其实我之前都有少少担心咁样湿笠笠食住唔好,点知呢个温泉蛋糕真系好夹到呢个香脆薯条嘅味道,比个赞佢!Duck Meat Plate呢个鸭肉jelly真系好特别,啲感觉有少少似鹅肝酱加鸭肉,好开胃。Clam chowder好少系香港有得饮呢个汤,真系几有海鲜蚬嘅香味, 同埋都煮得好滑嘅感觉,加埋佢d 面包都几好饮。Lemon sobert虽然我一向唔钟意比人请食柠檬,但系呢个柠檬sobert又真系清甜爽心凉。其实我觉得呢间铺头嘅装修都精致,全程店员又好热情,来呢间呢间餐厅食野有少少返屋企嘅感觉,其实都几温馨。

Duck Meat Plate

Clam chowder