2021-04-22
已经好多年冇食放题 佢个门面几靓 加上餐牌设计都好好 所以就俾佢吸引咗卫生我哋系食放题加烧肉 安排嘅位置喺餐厅嘅最后方 后面嘅位置都有啲碟喺度 坐低冇耐就见到有几只虫飞下飞下 有生熟嘅食物都只系得一对筷子 同埋冇提供公筷食物首先刺身系三文鱼 甜虾 同带子还可以 其他都有一浸味 带子虽然比较细但系都系好食嘅 一品料理叫咗清酒煮蚬同牛肉锅 清酒煮蚬冇清酒味 得牛油味 系一个冇汤嘅清酒煮蚬 蚬系有沙嘅 牛肉锅都还可以串烧全部都好硬 唔系脆亦都唔香 烧肉首先系俾咗个拼盘 之后可以再叫 成碟牛系得牛舌同埋牛空腹比较好 但系再叫嘅时候牛舌中间系黑嘅 食落都有一浸怪味 佢有个牛油带子 带子系前所未有见过咁细只 食落去系好难食全晚最好食系烧鸡翼 唔怪得我见到隔离枱两个人都叫成30只 几款鸡翼都唔错 以$650两个人来讲 今晚应该可以食到好多好食啲嘅嘢 真系好失望 😔😔
食物
串烧全部都好硬 唔系脆亦都唔香