𝐴𝑀𝐴 𝑅𝑖𝑠𝑡𝑜𝑟𝑎𝑛𝑡𝑒 𝑏𝑦 𝑡ℎ𝑒 𝐴𝑚𝑎𝑡𝑟𝑖𝑐𝑖𝑎𝑛𝑖𝑠𝑡 🇮🇹很美的餐厅♡ 装潢好漂亮,好有置身意大利罗马既感觉⇚餐厅入面有一个极大萤幕,播放ʀᴏᴍᴇ既热门景点,我同朋友一路食一路睇,好似睇紧戏咁🙈🙈ᴛʀɪᴘᴘᴀ ᴀʟʟᴀ ᴛʀᴀsᴛᴇᴠᴇʀɪɴᴀ ᴍɪɴᴛ & ᴘᴇᴄᴏʀɪɴᴏ ᴄʜᴇᴇsᴇ 罗马式炖牛肚我一开始以为系ғᴜsɪᴏɴ菜式,因为好少欧洲人会烹调内脏,但原来依个系罗马既特色菜黎,用咗芝士同ᴍɪɴᴛ做点缀,牛肚都好爽口,比到惊喜我⧋ᴀᴍᴀ ʟᴀ ʙᴜʀʀᴀᴛᴀ ᴄʜᴇᴇsᴇ 🧀ᴀᴍᴀ焗布拉塔乳酪我朋友好钟意食ʙᴜʀʀᴀᴛᴀ ᴄʜᴇᴇsᴇ 我个人就没有太大喜好,但依个ᴄʜᴇᴇsᴇ煮得好ᴄʀᴇᴀᴍʏ,仲可以拉丝,ɪ ʟɪᴋᴇ ɪᴛ ♡ᴍᴀᴄᴄʜᴇʀᴏɴɪ ᴀᴍᴀᴛʀɪᴄɪᴀɴᴀᴀᴍᴀ特制蕃茄酱猪颊肉通心粉罗马特色ᴍᴀᴄᴄʜᴇʀᴏɴɪ,摆咗系ɪʀᴏɴ ᴘᴀɴ到烹煮,食每一口都有ᴛᴏᴍᴀᴛᴏ sᴀᴜᴄᴇ爆出黎,好好食❍ᴄᴀɴɴᴏʟɪ sʜᴇʟʟs ғɪʟʟᴇᴅ ᴡɪᴛʜ sᴡᴇᴇᴛ ʀɪᴄᴏᴛᴛᴀ ᴄʜᴇᴇsᴇ 甜乳清干酪脆卷饼卖相好靓,一上枱我哋就相机食先,咬落去卷饼

罗马式炖牛肚

ᴀᴍᴀ ʟᴀ ʙᴜʀʀᴀᴛᴀ ᴄʜᴇᴇsᴇ 🧀
ᴀᴍᴀ焗布拉塔乳酪

ᴍᴀᴄᴄʜᴇʀᴏɴɪ ᴀᴍᴀᴛʀɪᴄɪᴀɴᴀ
ᴀᴍᴀ特制蕃茄酱猪颊肉通心粉

甜乳清干酪脆卷饼
卖相好靓,一上枱我哋就相机食先,咬落去卷饼好松脆,入面ғɪʟʟ咗羊奶整既奶油馅⧲

sғᴏɢʟɪᴀᴛɪɴᴀ ᴡɪᴛʜ ᴄʜᴀɴᴛɪʟʟʏ ᴄʀᴇᴀᴍ 98 & ғʀᴇsʜ ғʀᴜɪᴛ ᴍɪɴᴇsᴛʀᴏɴᴇ
意大利千层酥 配香缇鲜奶油及杂果
依间餐厅所有甜品都整到好靓,个sғᴏɢʟɪᴀᴛɪɴᴀ好松脆,我好钟意食ᴄʜᴀɴᴛɪʟʟʏ ᴄʀᴇᴀᴍ,系经过打发既鲜奶油,固体形状,甜甜地够哂sᴡᴇᴇᴛ🍬

咁美的餐厅推介大家生日呀,周年纪念系度庆祝生日啊🎂