2007-10-29
店地方不算很大, 但系都坐得好舒服, 好自在。生日果晚同男朋友黎到呢到食饭,食左又warm又好味既一餐。Oyster platter :有10只蚝(5款) + 2只螺+ 2杯白酒, 只只蚝都好新鲜, 老板Gary细心介绍每只蚝既分别, 教我地应先食边只。全部都好鲜甜, 正!! 而且我觉得价钱都几抵呀!!我地唔够喉, 再另加每人一只French speial & Belon, 我就好钟意French speial喇, 好好味。叫左一个海鲜汤,龙虾汤, 不过海鲜汤都好有龙虾汤既味道。Main course 要左鲈鱼同羊鞍,鲈鱼很鲜味,口感好好,块皮脆卜卜,仲有个source做得好好,同个鱼好衬, 我就好钟意呢个喇! 羊鞍d肉都好嫰,外边有少少脆,都好好味,有四块都好够份量!甜品要左apple sherbet,好清甜,满足晒!!希望男朋友生日时再同佢黎过p.s. 店员服务仲好好呀,过左一个好开心既生日!!
生日果晚同男朋友黎到呢到食饭,食左又warm又好味既一餐。
叫左一个海鲜汤,龙虾汤, 不过海鲜汤都好有龙虾汤既味道。
甜品要左apple sherbet,好清甜,满足晒!!
希望男朋友生日时再同佢黎过
p.s. 店员服务仲好好呀,过左一个好开心既生日!!