上次去澳南海岸见有好多野食,今次同阿妹去揾食,寻下宝,发掘下有咩好食嘅餐厅,今次从海边出发,试左"Bistro La Baie"入到餐厅,环境好靓,设计好用心,坐得好舒服,服务好好,因为本身冇留意原来逢星期四有做生蚝嘅promote,就咁嗌完,个侍应即系提我地,即系抵左,又平左,又多左😍⭐️3 FRESHLY SHUCKED OYSTERS星期四推广:50蚊即开新鲜生蚝3只,好鲜味,有海水味,好抵食😋⭐️HOUSE PROSECCO星期四推广:汽泡酒乙杯 $50,li个价钱,li个质素,好抵饮,易入口,同生蚝好夹⭐黑安格斯牛肉他他配酸面包生牛肉入面本身已经有d洋葱碎、鹌鹑蛋、芥末捞匀之后再放埋喺多士上面食食落牛肉甜甜地,酸面包好软身,我就好钟意li款配搭😍,酸面包嘅份量啱啱好,够晒食生牛肉⭐️烤猪胛心肉虽然沙律只系伴碟,但系d沙律都好有诚意,沙律好新鲜,车厘茄好甜西班牙辣椒有少少辣,不过又几好食重点项目:猪胛心肉好淋呀😋,好香猪味,太钟意食la,真系未试过食猪系咁嘅感觉,一试爱上了😍薯蓉好滑,食落好香芝士味🤤

⭐️3 FRESHLY SHUCKED OYSTERS

⭐️HOUSE PROSECCO
星期四推广:汽泡酒乙杯 $50
,li个价钱,li个质素,好抵饮,易入口,同生蚝好夹

⭐黑安格斯牛肉他他配酸面包

⭐️烤猪胛心肉
薯蓉好滑,食落好香芝士味🤤

2025-02-20
  • 烤猪胛心肉