2024-10-01 214 浏览
门口有个楼梯好复古feel,好适合打卡📸入到去有幸坐到窗边梳化位,望住个海景食野,好舒服呀😍大势蟹黄膏蛋包饭 - 上枱后店员会问我地要唔要影相,等我地影完再帮我地切开个蛋,蛋入面系滑捋捋既滑蛋,再淋埋蟹肉蟹黄膏一齐食,虽然好邪恶但好夹好鲜好好味🤤酥炸软壳蟹塔塔酱汉堡 - 原只软壳蟹夹系中间,软壳蟹炸到好酥脆,包一边搽左牛油一边搽左茄酱,配埋塔塔酱&蟹一齐食,又香又脆桂花乌龙布甸戚风蛋糕盛合 - 摆盘好有秋意,戚风蛋糕好松软,桂花乌龙布甸有淡淡花香又唔好会甜,个底有啲坚果&焦糖脆饼一齐食好有口感秋夕山梨桃刨冰 - 份量好大,外层淋满桃酱,前面摆左切片既山梨桃,唔会好甜,解暑一流二蕃甜薯牛乳 - 一次过试哂紫薯&蕃薯,紫蕃超甜所以味道比蕃薯突出,配埋牛乳一齐饮又滑又香