👧🏻Wodafoodie in Causeway Bay想当年系New York食到出名既Shake Shack觉得好正好开心,依家系香港开左好多间分店不过都少去食,可能系因为香港太多好食既burger shop🤣 但系始终Shake Shack 有一样野劲吸引我去食⋯⋯😋😋😋✨Cheese Fries $36❤️❤️❤️❤️❤️❤️大爱粗薯条!超钟意shake shack既薯条,又大又粗,芝士酱一大兜😍😍😍每次都必叫芝士薯条,实在太好食😋😋😋✨Chick’n Shack $56次次都食牛,今次试食鸡,原来系炸鸡⋯⋯皮有d厚,疯狂想帮佢去左层炸皮先食,但好难,如果系烤鸡会岩我d,下次都系食返正常smokeshack😢📍 Shake Shack (时代广场) (铜锣湾)铜锣湾勿地臣街1号时代广场B2楼217-219号舖
👧🏻Wodafoodie in Causeway Bay

✨Cheese Fries $36

✨Chick’n Shack $56

📍 Shake Shack (时代广场) (铜锣湾)
铜锣湾勿地臣街1号时代广场B2楼217-219号舖