餐厅: 方叔叔重慶老火鍋 (創紀之城五期(apm))
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
听闻方叔叔最近推出左我最爱嘅猪肚鸡锅,早两日忍唔住即刻book☺️因为老公钟意食辣,所以我点左鸳鸯锅,一人一边唔使争☺️佢哋嘅猪肚鸡锅用料十足,超多猪肚同鸡肉😋餐厅环境非常舒适,空间感十足☺️店员安排我哋坐低后即刻安排滋润糖水并立即推介现时当造嘅春季养生菜同龙虾拼盘,春季养生菜包括小群肝串串、姫松茸茹、盐爆鱼肚、龙须笋同纽西兰青口,非常吸引🤩可惜老公对虾敏感,又不好青口,两个人又食唔到啲咩,所以我哋今次都冇点到🥲反而点左平时我哋都会食嘅野☺️鸭血(半份)鲜竹笙(半份)重庆炸酥肉(半份)桂花蚌(半份)重庆耗儿鱼(半份)手打香菜牛肉滑(半份)黄金针菇(半份)准山条(半份)皇帝菜(半份)红糖爆浆粑(半份)安格斯牛板翼(半份)鲜腐竹(半份)包浆豆腐(半份)今次点嘅火锅配料,全部新鲜份量又岩岩好,仲有两样食落几新奇,包括重庆耗儿鱼同包浆豆腐👍大家可以试下😋走𠮶阵,我哋仲有新奇大发现🤩以后食火锅唔怕成阵味道啦😍佢哋有部全身除味蒸气机,食完都可以香喷喷🥰🥰📍方叔叔重庆老火锅 (创纪之城五期(apm)) (观塘)观塘观塘道418号创纪之城五期(apm)5楼L5-2号舖#重庆老火锅 #方叔叔 #火锅 #美食 #

鸭血(半份)
鲜竹笙(半份)
重庆炸酥肉(半份)
桂花蚌(半份)
重庆耗儿鱼(半份)
手打香菜牛肉滑(半份)
黄金针菇(半份)
准山条(半份)
皇帝菜(半份)
红糖爆浆粑(半份)
安格斯牛板翼(半份)
鲜腐竹(半份)
包浆豆腐(半份)

📍方叔叔重庆老火锅 (创纪之城五期(apm)) (观塘)
观塘观塘道418号创纪之城五期(apm)5楼L5-2号舖

#重庆老火锅 #方叔叔 #火锅 #美食 #apm #香港探店 #人气火锅 店 #美食日记
2024-04-25
  • 猪肚鸡锅