2020-04-07 632 浏览
见到呢间慢煮工业都几多好评,今日就约咗个喺附近返工嘅朋友一齐嚟试吓。一上楼梯就见到好多好有特色嘅工业风布置同装修,都几有特色!呢个脚板哈哈笑真系好衬呢一区,哈哈哈!餐牌上嘅食物都好多选择,价钱又唔贵,所以我同朋友就好随心咁样叫咗几款小食,仲有再叫主菜,结果多到食唔晒先来一份沙律,黑醋汁少少酸好好味,再用一只温泉蛋捞匀嚟食,食起上嚟好滑口感好好,菜亦都好新鲜,当堂开胃晒!跟住就系拉丝芝士条同埋单骨鸡翼,送到嚟热辣辣,不过如果佢可以有拼盘就好啲啦,因为样样都想试吓,但其实又食唔晒一份。呢度嘅Pizza系长条型,而佢嘅饼底系饼干底,所以好脆口,三文鱼仍然保持喺半熟嘅状态,所以肉质仍然好滑,加埋粟米食落一啲都唔溜,好味!餐牌上写明威灵顿牛柳系要预订嘅,不过我哋又即管问一问啦,点知好好彩佢话真系有㖞,仲要只系二百几蚊,超开心!其实我同朋友都系第一次食威灵顿牛柳嘅咋佢嘅威灵顿牛柳真系焗得好靓,虽然望落去牛柳好似好生咁,但系食起上嚟完全冇血水走出嚟,而且肉质好嫩滑,朋友就最钟意食佢嘅原个焗蒜头,佢话好香好甜添!实在食得太尽兴啦,所以我哋叫咗一杯cocktail同埋一支来自比利时嘅啤酒高兴一吓,呢一餐
一上楼梯就见到好多好有特色嘅工业风布置同装修,都几有特色!
呢个脚板哈哈笑真系好衬呢一区,哈哈哈!
墨西哥辣粟米温泉蛋沙律
脆辣一字鸡翼&软心拉芝士条
日式烟三文鱼粟米薄饼
威灵顿牛柳
实在食得太尽兴啦,所以我哋叫咗一杯cocktail同埋一支来自比利时嘅啤酒高兴一吓,呢一餐真系好完美啊!
墨西哥辣粟米温泉蛋沙律
脆辣一字鸡翼&软心拉芝士条