2017-08-06 144 浏览
呢个M佬今日抛低我去揾Friend,你以为净系你识揾猪朋友? 我A姐今日就一于同闺蜜嚟坚尼地城嘅L’attitude撑枱脚,食棉花糖雪糕。一入到餐厅,就见到大大只熊仔,仲有好多云嘅挂饰,真系啱晒我哋两个咁靓靓嘅女神。香煎带子羽衣甘蓝意大利面食甜品之前,都要医下𠮶肚先。𠮶意粉一嚟到,就见到好多羽衣甘蓝,好足料㖞。带子好厚肉,煎到甘香,外脆内软,入面仲好Juicy。意粉就炒得啱啱好,食落有啲辣味,好开胃。肉眼好厚身,油腻丰富,肉质鲜嫩,牛味鲜浓,配埋少少甜嘅黑醋汁,就好Fresh!值得一赞嘅系连配菜都好好味,薯蓉比其他餐厅有口感,粟米又烤得好香,绝对系超甜粟米。熊猫软雪糕终于等到主角啦!大家睇下呢只熊猫几可爱,𠮶头系棉花糖,而五官就系由朱古力组成,真系靓到唔舍得食呀!熊猫棉花糖下面就系韩国Ruimilk朱古力软雪糕,入口柔滑,仲有啲朱古力脆脆,好有口感呀!不过食完棉花糖,𠮶雪糕就唔甜lu!

2017-07-26