2024-08-20 340 浏览
𓌉◯𓇋【 会长之家烧肉🥩】近排有铺烧肉瘾😹 见到有间未试过嘅餐厅食烧肉 于是约埋朋友嚟食🤩🤩餐厅预备咗条围裙仔比客人 防止油花弹到件衫 几细心!👍🏻👍🏻 一嚟到就有得食前菜四小碟 味道都唔错😌从来都未试过喺香港食烧鳗鱼 见到餐牌上面有即刻叫黎试下‼️本身仲担心唔知点样烧 原来店员会过嚟帮手烧 我哋净系负责等食🫢超级啱我呢啲懒人🤣🤣🤣一份四件 件件都好厚肉新鲜👍🏻肉质弹牙之余仲烧到个鱼皮脆脆地😋回味无穷另一样去韩烧必食嘅系厚切猪五花🐷原条上俾你 烧到咁上下店员就会帮你剪开 好轻易就可以烧到金黄焦脆👍🏻用生菜🥬包起食更正另一款西班牙黑毛猪梅头肉就肉味浓啲 相对上冇咁肥腻🫢 最后食返个水冷面🍜做ending 冰冰凉凉咁 面头仲有青瓜丝🥒同雪梨🍐几refreshing 同时去除烧肉嘅油腻感👍🏻临走果阵见到个优惠都几岩鳗鱼控架就系每位最低消费$250,其后每位加多$100可以任食烧鳗鱼!都真系几抵食🙈🙈▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃❀招牌牛油熟成厚切猪五花($238)❀韩式烧鳗鱼四件 ($148)❀熟成西班牙黑毛猪梅头肉($108)❀生菜🥬($20)❀韩式水冷面($68)⋱⋰
𓌉◯𓇋
【 会长之家烧肉🥩】

另一款西班牙黑毛猪梅头肉就肉味浓啲 相对上冇咁肥腻🫢

临走果阵见到个优惠都几岩鳗鱼控架
就系每位最低消费$250,其后每位加多
$100可以任食烧鳗鱼!都真系几抵食🙈🙈

▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃

❀招牌牛油熟成厚切猪五花($238)

❀韩式烧鳗鱼四件 ($148)

❀熟成西班牙黑毛猪梅头肉($108)

❀生菜🥬($20)

❀韩式水冷面($68)

⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰

• 韩式水冷面
  • 韩式烧鳗鱼(4件)