2024-06-16
🥟秘制葱油猪扒饭 $52超级丰富嘅一个饭,除咗猪扒仲有餐肉蛋/肠蛋二选一🤣件猪扒好大块,煎得好香口,每一啖都食到少少油脂😍同埋完全冇落松肉粉嘅𠮶种口感🥰重点系呢个价钱仲包咗饮品😆抵食抵食!.🍞 爆浆阿华田西多士 $38必食必食🥰小编都系为咗佢而嚟😂上网见到觉得超吸引,好邪恶,专诚来朝圣🥹个西多士馅可以拣榛子酱或者花生酱,今次就拣咗榛子酱,感觉同阿华田更加合衬🤩热力令到啲阿华田粉溶晒,俾块包吸收晒啲汁,超级浓嘅阿华田味,太满足了😭.🥟招牌双拼鲜煎饺子 $45/8只总共有三款口味选择,小编就拣咗韭菜同埋椰菜 😚个饺子真系超级超级好食🥲岀面啲饺子好难食到猪肉嘅鲜味,但系呢间食得出所有材料都非常新鲜😻同埋煎得好靓,皮薄馅靓,一咬啲汁咇晒岀黎😆系我食过数一数二好食嘅饺子😳.🍽味道: 4/5🏙环境: 4/5👨🏼🍳服务: 4/5💧卫生: 4/5💰价钱: 4/5
🍞 爆浆阿华田西多士 $38
🥟招牌双拼鲜煎饺子 $45/8只