餐厅: 天后站清湯腩
资讯:

2021-07-02 23 浏览
牛三宝担担面+云吞牛三宝即系有牛腩、牛肚同埋牛筋,个人觉得最抵食同埋性价比高!牛腩肉味浓郁而且好淋又冇筋,一咬就好似有种入口即溶既感觉。牛肚爽口而且牛筋又弹牙,整体好出色! 担担面既花生酱味浓而且仲有少少辣味,成个面煮得岩岩好,弹牙又唔会太硬! 云吞个人觉得必食,虾肉味好浓同埋够弹牙,索哂汤汁,超正!清汤牛肚+芥兰配白饭清汤真系冇得输而且加埋饭一齐食好易入口,味道清啖得嚟牛味又浓。牛肚既份量好多,基本上可以食到最尾都仲有牛肚系个碗到。萝卜都几入味唯独今日食有少少渣,但整体都已经好好食!
牛三宝担担面+云吞

清汤牛肚+芥兰配白饭