招聘中
更多好工 (18)
2021-11-14 362 浏览
新开嘅餐厅🍴 打破咗难食嘅宿命😂 之前开两间都无乜生意,现加佢成功吸咗谭仔三哥嘅生意🤪 今次其实系第二次食,上次外卖生煎包都好好食😋 所以今次一家人叫咗三个餐,仲加咗𠮶灌汤小笼包,$282找数‼️4个人食,青衣城嚟讲真系非常平😳 仲有呢到𠮶个staff啲服务态度都真系好好👍🏻 一个餐有3样嘢配😋 A+B+CA类叫咗凉菜双拼 - 青瓜配萝卜 - 好普通,唔太值得食😅红油拌水饺(3只) - 唔太特别好食,但用”前菜”嚟讲就算有心👍🏻酸辣汤 - 正常水平💁🏻‍♀️ 无乜特别B类就叫咗椒盐脆黄鱼菜饭白饭 - 空口食,唔太送到饭,但都好食甜酸上海排骨菜饭白饭 - 正常水平,无乜特别,茶餐厅水准回锅肉上海粗炒 - 必食推介,好好食😋 唯一扣分纯粹系略为多油,但好好食😋C类嘅必食推介一定系招牌生煎包‼️外脆内软多汁🤓 虽然我仲叫咗鸡丝粉皮,但系不了,份量细同埋味道麻麻😂仲会跟杯热嘅茉香绿茶🍵,热或者冻嘅豆浆就加两蚊灌汤小笼包(4只) - 同生煎包水平都相若🤪

一个餐有3样嘢配😋 A+B+C
A类叫咗
凉菜双拼 - 青瓜配萝卜 - 好普通,唔太值得食😅
酸辣汤 - 正常水平💁🏻‍♀️ 无乜特别

B类就叫咗
椒盐脆黄鱼菜饭白饭 - 空口食,唔太送到饭,但都好食
甜酸上海排骨菜饭白饭 - 正常水平,无乜特别,茶餐厅水准

仲会跟杯热嘅茉香绿茶🍵,热或者冻嘅豆浆就加两蚊

灌汤小笼包(4只) - 同生煎包水平都相若🤪

• 生煎包