餐厅: 聚來車仔麵
资讯:

深水埗有好多面舖,而每间都各有特色但估唔到呢间车仔面舖除左有车仔面食之外,佢既煎饺同埋阿华田西多士都非常出色,必食环境为食猫首先要赞下呢间舖既卫生环境👍🏾舖头d枱枱櫈櫈同埋地板都非常干净,完全无水积食物爆浆阿华田西多士 必食 (4/5)呢个西多上面铺满阿华田粉同酱,非常邪恶呀一切开,上面d酱流哂出黎,好澎湃,好正🤤再加埋入面既花生酱(可以转榛子朱古力酱),食埋真系好满足♥️♥️韭菜+椰菜煎饺 必食(5/5)为食猫好欣赏佢个煎饺因为佢个皮够晒薄😋入面d料虽然唔系爆馅个种,但岩岩好👍🏾加上佢呢只煎饺系日式煎饺,个皮好脆口,咬落去重有d汁咇出嚟猪大肠车仔面 (4/5)佢既车仔面都唔错,食完都唔会觉得好口渴😄而个猪大肠卤得好入味之余,重洗得非常干净,唔会有臭味👍🏾大家可以放心叫钟意试新野、食饺子,同埋干净既朋友,为食猫绝对推介你地黎聚来车仔面
深水埗有好多面舖,而每间都各有特色

食物
(4/5)
爆浆阿华田西多士

呢个西多上面铺满阿华田粉同酱,非常邪恶呀

韭菜+椰菜煎饺
(5/5)
煎饺
韭菜煎饺
椰菜煎饺

为食猫好欣赏佢个煎饺

猪大肠车仔面 (4/5)
猪大肠车仔面

韭菜煎饺