2024-08-12 628 浏览
第一次嚟葵芳🚇呢间 cafe 十分之有惊喜🤩,地方好大好阔落装修感觉清新好 chill☺️,食物款式多元化又高质👍,仲要性价比十足添!佢哋有好多款🍹特色饮品,我拣咗🍫朱古力🍌香蕉🥜花生酱奶昔🥛,味道超级香浓😍质地幼滑,十分之香甜好饮😚。鸡肉🐓Mozzarella芝士🧀墨西哥薄饼🫓入面嘅鸡肉又香又嫩而且饼皮好香,配上🍅番茄莎莎、酸忌廉同埋🥑牛油果酱充满墨西哥🇲🇽风味。MO汉堡🍔系佢哋嘅招牌汉堡,入面嘅🇺🇲安格斯牛肉十分香软而且🐂牛味浓郁,加上香甜嘅炒洋葱🧅、鲜味嘅蘑菇🍄、半融嘅芝士🧀同埋佢哋自家调制嘅酱料,🥰简直系绝配!海胆带子扁意粉🍝入面有新鲜嘅海胆刺身、🔥香煎半熟带子、鲜甜嘅蟹肉🦀同埋好香浓嘅海胆忌廉汁,🤤系极致鲜味嘅组合,好啱我口味。菠萝椰子口味🥞梳乎厘班戟十分令我惊叹🤩,加入咗 Ricotta 芝士🧀造成嘅厚班戟超级松软又充满🥚蛋香,配上佢哋用5小时低温慢烤嘅焦糖🍍菠萝、香浓嘅椰子酱🥥,同埋牛油酥饼碎🍪,层次丰富又香又甜又好味😋!

用餐时段