2023-11-13
见到朗豪个间成日排长龙,想试哩间pizza好耐! 原来LCX都开左仲无咁多人排队添😏窗边位几靓呀对住个海景! 不过我地入座个阵full左无得坐,另外个边就似美式风格。哩度d pizza款好特别又多款,样样都想试! 仲可以配特色批边,选择困难症既我表示痛苦😂最后决定🫵🏻Gangnam Cowboy($188)+Gold Edge(13吋$45)牛小排配牛排酱同蛋黄酱既味道好突出,mozzarella 芝士劲‼️厚‼️一咬落去直程食到层软绵绵既芝士😍仲有一堆紫洋葱,蘑菇,意大利香芹增添口感同味道。非常值得试下特色手工批边! 金芝边系蕃薯蓉🍠配搭两款芝士而成,焗到批边香脆,蕃薯蓉香甜加埋芝士焦香,真系劲邪恶😈另外哩度d炸鸡🍗都好出色! 蜜糖牛油味($118)中意佢唔系酱汁而系粉,唔会令炸鸡湿软,咬落去就系即炸既香脆。味道岩岩好唔会过重,鸡肉仲好juicy唔会干争争😋又pizza又炸鸡所以一定要饮番d清新野饮,哩两款冰茶都系水果加茶底,解腻good fit👍🏻🥭Mango Passion Iced Tea🥭🍍Pineapple Flora Iced Tea🍍
🥭Mango Passion Iced Tea🥭
🍍Pineapple Flora Iced Tea🍍