2022-06-22
老友订咗位话带我去食全新日式火锅放题,锅卷鸣门 NABE . NARUTO。旺角人流地段交通方便,重点系餐厅挑选高品质和牛、活海鲜、刺身、生蚝。我哋亲身品尝过各种食材新鲜度及品质都好高,值得推介!下忍之卷 🍥 $468/位旺角之中数一数二的高质日式海鲜火锅放题;老友话睇中咗佢个大水缸,我都见到啲虾弹弹跳,落手落脚,睇中目标自己夹,L型 大水缸,成班friend一齐自己夹超新鲜!自助海鲜区店长推介任食时令5-8款生猛海鲜,时令海鲜晚晚都唔同嘅,只只都好活泼,我就夹咗南非鲍、蟹🦀️、海虾;老友夹赖尿虾、花螺、刀贝;满载而归。鸳鸯锅麻辣锅好惹味,蕃茄汤底清新健康,系浓郁新鲜蕃茄不加茄膏,美少女啱晒。本地手工生啤任斟转过身就见到 6款生啤,酒鬼见到最开心!任饮本地手工生啤真系第一次见咁重成本呀!唔饮酒嘅仲有樽装汽水、OOHA,教主啊!记住 90分钟 要把握时间,同埋做个识食惜食之人,珍惜宝贵的食物,食咁多叫咁多就啱晒!QR code 自助落单,一件不漏,劲多正野食嘅火锅放题餐厅,上菜又快值得一赞!任食优质日本熊本豚肉+日本和牛澳洲牛板腱、美国牛小排、熊本豚肉、任食日本鸡肉。牛肉雪花分布平均,肉质
下忍之卷 🍥 $468/位
自助海鲜区
鸳鸯锅
本地手工生啤任斟
QR code 自助落单,一件不漏,劲多
正野食嘅火锅放题餐厅,上菜又快值得一赞!
任食优质日本熊本豚肉+日本和牛
澳洲牛板腱、美国牛小排、熊本豚肉、任食日本鸡肉。
牛肉雪花分布平均,肉质嫩滑,牛肉味浓郁。豚肉鲜甜、日本鸡肉质感特别柔软。
各大品牌雪糕
Häagen-Dazs系我最爱,朱古力、士多啤梨食多杯。
自助区火锅料
有新鲜蔬菜🥬丸丸,款式够晒多,随便就夹咗一碗。
即嗌即制小食炸物
超过几十款日式小食,一丝不苟,有佐酒小食,蟹籽沙律、芝士年糕、香脆炸薯条、盐味枝豆。即叫即炸,炸虾天妇罗、带子天妇罗、日式炒杂菜、辣洒煮花螺。
刺身
多款高质厚切刺身,希灵鱼、甜虾、赤身、带子、玉子;新鲜好味,肥美充满油脂,满口鱼香。
总括而言,高 CP值火锅放题,无限追加食物,任夹多款活海鲜,已经值回票价。享受了很愉快的用餐体验!