2024-12-28 0 浏览
12月27号星期五非假日,家人想食叉烧,谂起呢间,之前经过好多次,今次首次帮衬。正喺度谂:用边个方式预订呢?门口贴咗某外卖平台,估计应该系店家最prefer嘅形式,外卖平台亦有,最后拣咗透过OpenRice订,因为有现金回赠可用,但又少少担心店方只留意其他外卖平台订单。1:10pm落单后留意吓有冇接单先,以为自己眼花,1:10已经标示「准备中」,喺OpenRice预订咁多次,第一次咁快,之后再望吓个app,1:16pm已经「可取餐」,啱晒我呢啲心急人。之前经开留意到门口取货架上写咗「请对啱no. 才取餐」,冇谂过咁快有得攞,所以急急脚行过去,怕被人误攞咗🤭去到已经见到我包外卖喺度,隔离𠮶包都系经OpenRice订,向一位女店员赞赏:「真系好快㖞!」,女店员话:「如果繁忙时间会耐少少㗎」烧味拼盘(熏蹄。叉烧。烧腩仔)烧味拼盘(熏蹄。叉烧。烧腩仔)拎走熏蹄,下面烧腩仔叉烧系咁嘅整体满意,尤其是叉烧(喺OpenRice冇得事先要求肥叉定瘦叉),叉烧系肥瘦均匀,有惊喜😀呢间必定再帮衬🤤

正喺度谂:用边个方式预订呢?

烧味三拼(烧腩仔。熏蹄。叉烧)

烧味拼盘(熏蹄。叉烧。烧腩仔)

烧味三拼(烧腩仔。熏蹄。叉烧)(拎开熏蹄后影烧腩仔叉烧)

烧味拼盘(熏蹄。叉烧。烧腩仔)
拎走熏蹄,下面烧腩仔叉烧系咁嘅

呢间必定再帮衬🤤
外卖自取
烧味三拼(烧腩仔。熏蹄。叉烧)
烧味三拼(烧腩仔。熏蹄。叉烧)(拎开熏蹄后影烧腩仔叉烧)
  • 叉烧