2017-07-20 541 浏览
早上既交通真系难以预计,同一个时间出门有时会迟到,有时就早左成半个钟都有。因为今日又早左几多返到湾仔,又唔想咁早返公司hea⋯⋯所以就快快手去就近茶记食快早餐!岩岩搭完程车都未训醒,个胃都无开,所以少少地叫左个咸牛蛋治同埋热奶茶,盛惠廿四蚊~~野饮好快就上,饮d 热野暖下胃先~~呢杯热奶茶好唔好饮呢我就觉得唔好饮架啦,个人认为佢个味同大快活好似。有饮过大快活奶茶既人钟意就会钟意呢杯,唔钟意既人如我就唔钟意呢杯。不过都可以既,都未至于难饮,我都会饮的。再等多一阵个咸牛蛋治就上啦!我又唔记得左食完前要影相,食到一半先醒起其实我自己钟意烘底多d 既,但系要加一蚊,咁我人有d 姑寒所以就无加到个咸牛肉唔会太咸,都有spread开佢,唔会一旧旧食到角仔位无馅,呢part 系ok既但系美中不足系d 蛋太熟啦,我个人比较喜欢有d 蛋汁既咸牛蛋治,所以个三文治扣左少少分快食完个早餐hea多阵就又要迎接一日既工作了!多谢咸牛蛋治给予我力量⋯⋯
因为今日又早左几多返到湾仔,又唔想咁早返公司hea⋯⋯

所以就快快手去就近茶记食快早餐!

野饮好快就上,饮d 热野暖下胃先~~

不过都可以既,都未至于难饮,我都会饮的。

快食完个早餐hea多阵就又要迎接一日既工作了!

多谢咸牛蛋治给予我力量⋯⋯
咸牛蛋治热奶茶
2017-07-20
$24 (早餐)