2024-05-09 982 浏览
囡囡唔舒服入咗QE住几日,就谂住喺佐敦食个lunch返屋企瞓觉,之后再返医院。喺唔知食咩情况下再一次帮衬我曾经食过嘅Cafe,念念不忘嘅卡邦尼😘可能都太早嘅关系,Cafe无咩人,可以自己揾位,餐具,斟水都系自己拎,都系睇完食咩,之后自己出去落order。佢哋嘅午餐都系包一杯美式咖啡,如果转其他饮品就加返佢哋嘅差价!叫咗午餐Carbonara再加杯热嘅Latte 后上。个意粉嚟到都系比只蛋黄吸引,佢嘅蛋黄特别黄,唔知系咪用左兰王嘅蛋呢?不过今次嘅烟肉就肥膏多咗啲,咬唔到!但味道都系keep到水准,好食😋跟住就系杯热Latte, 我都只系影咗两三张相,唔知系咪冷气比较大?饮落第一啖都已经唔系好热,同埋饮落去啲咖啡豆偏苦,或者都系个人口味嘅,我就觉得一般喇!不过如果系好钟意食卡邦尼嘅话就真系要嚟试一试,同埋呢度系唔需要加一服务费。见到食评好多话收银姐姐服务态度比较差,我今次落单系OK嘅,只系我话要杯Latte后后上,佢听到我话杯latte有咩size?佢话得一个size,我就真系有啲黑人问号??
囡囡唔舒服入咗QE住几日,
就谂住喺佐敦食个lunch返屋企瞓觉,
之后再返医院。

可能都太早嘅关系,Cafe无咩人,
可以自己揾位,餐具,斟水都系自己拎,
都系睇完食咩,之后自己出去落order。
叫咗午餐Carbonara再加杯热嘅Latte 后上。
不过今次嘅烟肉就肥膏多咗啲,咬唔到!
但味道都系keep到水准,好食😋
或者都系个人口味嘅,我就觉得一般喇!

2024-05-09
午餐