2020-01-08 60 浏览
车仔面梗系要又抵食又多选择又好食先至吸引啦🥰俾我揾到啦🙋🏻‍♀️依一间位于深水埗街角既车仔面店一到夜晚已经有人龙🤤不过排咗大约15分钟左右 就已经入得位啦☺️我一定系叫最多𩠌个款 $46只系46蚊就有四个𩠌啦!你话抵唔抵!仲要好多选择(唔止𩠌连汤底都系)我点左一碗米线麻辣汤底小辣 四𩠌包括醉飨蛋(溏心蛋)日式猪软骨 大肠同牛筋😋朋友就叫咗一碗油面腩汁 四𩠌包括猪软骨卤水鸡中翼 萝卜同芝心丸当然唔够喉啦😆我哋仲叫咗两个小食 包括虾多士$45 同蒜蓉鸡翼$28 虾多士虾肉好丰富 覆盖晒成块多士👍够晒足料 虾肉弹牙 多士又脆口!又金黄又好食!唔错唔错😋蒜蓉鸡翼热辣辣 好香口 煎得好均匀👍都几入味介绍吓个车仔面先 溏心蛋做到流心嘅效果 唔会熟得滞 而且好特别 有醉香味😆猪软骨都好淋 大部份骨都可以食埋 大肠同牛筋又淋又有咬口 剪左细细旧 入口更容易👍好食又丰富又黄又好食 值得支持✨值得支持✨

又黄又好食 值得支持✨值得支持✨
2020-01-05