2016-09-10 3996 浏览
提早两日打嚟订位,姐姐话可以订,但嚟到如果full jor都要等一等,即系订咗可能都要等一张枱。体谅佢系小店,算啦,应承咗。是日嚟到,系好多人,场面混乱。我主动行入铺头,同收银姐姐话订咗枱,佢忙住收钱,一开始叫我等等,但佢收咗几张单都仲未理我。我主动再提佢,佢态度好恶劣咁话「过咗时间wor,你要重新等。」「即系话当walk-in啊?」「系啊!等10张枱!」我听到即时扯火,咁订咗枱同无订有咩分别?如果你系唔接受订位,又唔早讲?!家阵扮有得订嚟到又话你过咗钟系咩玩法!虽然呢间嘢系出名,我都一定唔会去,亦会叫朋友都唔好去。香港地大把好嘢食,唔需要嚟呢度乞食!想嚟嘅朋友请三思!