2023-05-01 1214 浏览
老板娘态度极恶劣,衰过澳牛一行入舖头同店员示意嗌外卖,有个职员带咗我去收银处落单,本身已经喺门口谂好食咩,同老板娘讲要白胡椒汤底,老板娘态度已经好差咁讲:「白胡椒汤唔洗同我讲,我地本身就系」,我又唔喺度做,就算系都可以礼貌地讲下次唔需要讲。之后嗌𩠌,一开口老板娘就话:「你阻住咗后面,呢度有纸写。」同一句说话重覆咗好多次话我阻咗后面外卖客落单,本身已经喺门口谂好食咩,开口就比老板娘闹,又唔系慢慢嗌,难道其他客人就系客,我就唔系?连单都唔想落咁,问心系几好食,但就算几好食唔会再有下次,未食已经要受气,屋企楼下都唔会再帮衬!如果外卖要写纸,可以一早讲明,明明店内唔多客,等叫外卖都系一两个,需要咁讲嘢吗,同一条街其实有好多好嘢食,隔离大业个老板态度超亲民,老板娘唔该学吓!
老板娘态度极恶劣,衰过澳牛

外卖自取