2025-01-08
伏伏伏!场内真心好多人食到燥!我地被120mins free flow高级食材而吸引到,本身都系捻住食放题质素,黎到又要好多潜在加钱items,最后迫住拣最贵premium set $698+$248蟹,最紧要食得尽兴,埋单每人超过$1000+!钱唔系最大问题,但完全质素差过啲放题先令人不满!首先,佢地order制度极有问题,main course所谓任食系必须要你每人一次只可以落食一个main order,main既份量系佢一粒带子,一块鹅肝都count做一个main!食哂清碟先可以再向waiter落order,但重点黎啦,佢即叫即烧,我地坐左30mins都未有野一碟main食! 每次黎得逐碟上,唔系全部人main一齐上,变左几个人望住一个人食哂先到下一个,极扫兴同awkward 既dinner,你眼望我眼等足一小时先到咗3个main,仲有几个无得食!如果以呢个制度,系咪我两粒钟先叫到2-3次order合供一块鹅肝,一旧细steak同一条梅蟹脚?!如果$500位我ok,但收紧我$1000+位,我系咪应该有expectation?最期望加钱既蟹脚肉身好梅,烧完又极干,好失望!第二,啲沙
第二,啲沙律小食经QR code order,但每次只限每人叫2个items,而每次落完单会锁个机,等10mins先可再落,例如m记薯条,炸鸡翼,沙律都要等15分钟以上先到张枱,限时2hrs,但用哂我时间系等待,我$1000到底食紧啲乜!
第三,最严重系服务态度差到贴地,一个叫中年年纪Shxxxn黑衫职员完全唔识应对客人,极需要再培训,除左一直无跟进到食物进度,向佢反映完一轮仲要问我地:「系,咁你地想点?」,令人哗然!问佢拎啲纸巾餐具,佢哦完,就无左件事,系场行行企企扮听唔到,睇唔到!仲要blame reception 「乜佢无同你地解释清楚?」
其实大家都系想有野食,唔系想黎嘈交,佢不单只无帮手解决问题,呢位职员行径实在系火上加油,唔系一个适合做服务性行业既人。全靠有位非常好既高既男仔staff全晚既热心帮手跟进食物同平息我地怒火,处理手法成熟得多,说话圆滑,多谢佢先令我地成功有正常份量既野食,食间餐厅食到好似要乞讨佢地咁,$1000人头讲真大把选择,唔洗黎受气!The worst unlimited feast in HK!