2023-09-09 34 浏览
作为一个烧肉爱好者🥩收工后就一定黎个烧肉奖励下自己喇。今次黎食呢间烧肉刺身都有嘅烧肉店,性价比又高,啲食材又劲新鲜😋店员者好nice,肉类款式又多,食完后埋单仲可以玩个小游戏,今次比我抽中左个下次消费有85折优惠☺️真系好推荐会席2人盛 $398🌟刺身拼盘黎左今日新鲜嘅三文鱼🍣希灵鱼,吞拿鱼,肉眼可见每一块都好肥美,又系厚切,食落去好嫩滑,好鲜甜,啲刺身嘅鱼香真系布满成个口😋🌟烧肉拼盘呢个拼盘嘅烧肉种类真系好丰富🥩有6种吾同嘅肉类。例如Prime牛肩胛,安格斯牛颈脊,安格斯封门柳,牛舌芯,无激素鸡腿肉🐓猪颈肉。啲牛肉食落去好新鲜,啲牛嘅雪花都吾系好多,食落去吾去好肥,吾会好流。啲牛舌好爽口,好弹牙。啲鸡腿肉烧完好嫩,食落去好新鲜,啲肉又好紧实😊🌟水蜜桃乳酸特饮呢杯特饮饮落去嘅水蜜桃🍑好重,加咪乳酸饮落去酸酸甜甜,食完烧肉后再饮上呢杯野饮真系好正🍹🌟紫菜素饭呢个送烧肉真系一流,上面铺满紫菜同肉松,又系珍珠米,好有嚼口🍚

会席2人盛 $398
🌟刺身拼盘