2024-12-20
天气开始冻 打边炉最好不过勒! 荃湾呢间分店装修好舒服又干净 地方好大! 餐厅既员工服务都好好 适时会帮我地清理D碗碟!Level 3 - 120分钟晚市火锅( 特选安格斯牛肉 + 海鲜 )放题任食多款汤底选拣 怕热气所以叫左个限定既金汤椰子鸡汤底 又滋润又养颜! 汤底真系够哂清甜 材料足本!!!!!多款牛肉可以任点任食 有特选安格斯牛肉、封门柳、牛脷心、牛板腱等等,我地不停Reorder 特选安格斯牛肉 - 牛味浓油花靓 软林又JUICY!海鲜类有海虾、水鱿、白鳝、鲜贝、花胶等等,款款新鲜好精神 由其海虾 好爽甜!!有好多手工食物必须要试下 例如虾胶酿油条、蟹子鲜虾滑、黑松露墨鱼胶、菠菜韮菜饺等等,系出面火锅店系比较少见 黎到呢度真系要试多D!出面既前菜区、小食区、酱料区、饮品区 ,选择非常多又够齐! 总括而言 餐厅性价比好高 而家餐厅仲做紧优惠 晚市 21:00后入座 每位即减$20, 仲可以食多30分钟添牙!
出面既前菜区、小食区、酱料区、饮品区 ,选择非常多又够齐!