2021-07-07
1个人唔知食咩好 行行下见到间望落唔错嘅居酒屋🙈个舖面望落干净 入面又好寛躺 啱晒自己一个食下hea下 享受me time入到舖头入面仲好有日本特色 装修上好有心思 疫情下无得去日本可以系呢度平平地感受下呢间餐厅系用手机落单既 方便得泥又唔会落错单呢~其实他们选择超多 选择困难症发作 自己一个有d难叫见到他们有时令寿司当然要点烟熏既味道同鲭鱼好MATCH 鲭鱼始终都会有小小鱼腥味 但系配左烟熏就可以盖过鱼腥味 仲可以提鲜呢个寿司我极力推荐 海鳗既口感好软滑~ 好正!!! 完全无任何鱼腥味同鱼骨 呢个价钱我真系觉得非常扺 乌冬份量多 入面仲有昆布同玉米粒 汤底就系清清地既Dashi (日式高汤) 配吉列猪排唔会腻虽然呢个价钱 但系唔好谂住佢地既猪排会好厚粉 佢地既炸粉上得好好 炸出泥又薄又脆 好食!!! 份量超多 几个朋友share当小食食都无问题 鸡软骨炸得够干身 不会油淋淋 出面有好多炸鸡软骨会成旧都系粉 但系呢度就不会 呢度D炸野的确不错 我坐个个位对正个放酒雪柜 酒既种类好多 下次一定带埋朋友
呢间餐厅系用手机落单既 方便得泥又唔会落错单呢~
其实他们选择超多 选择困难症发作 自己一个有d难叫
见到他们有时令寿司当然要点