Hesheeat有好几间分店 始终觉得旺角分店食物环境都最高质海鲜冬阴忌廉烩扁意粉 扁意粉有咬口 加埋带有冬阴味既忌廉汁 仲有虾/蚬/带子等海鲜 呢度嘅海鲜都算有诚意 食落真系有鲜甜味 烧原只黑松露春鸡配薯条 呢个烧春鸡之前都食过 味道非常出色 最欣赏系佢外皮烧到香脆 肉质好滑好Juicy Even系鸡胸肉都一啲都唔鞋口 真系可以完完整整成只鸡食晒唔会嘥香蕉朱古力咖啡 欣赏佢咖啡味浓郁得嚟唔会过甜 香蕉味出 真系几好饮特浓5.0牛乳巴菲 士多啤梨芝士饼 巴菲大有香浓牛奶味 配搭酸酸微微嘅士多啤梨中和甜味 而且里面仲有芝士蛋糕同埋朱古力脆片 口感丰富肉桂苹果拿破仑 拿破仑酥皮非常香脆 一层层酥皮夹住肉桂苹果粒同埋吉士酱非常好味旺角分店装修非常别致 座位舒适 而且食物高质价钱又唔算贵 非常值得推介