2024-06-17
朋友有日话好想食放题 所以揾咗呢间系铜锣湾 见到评价都唔错 价钱又唔算贵嘅嚟食😋一坐低餐厅先比咗6粒海胆带子 升级版极品海鲜拼盘 极品海鲜拼盘我地 一送到嚟已经哇一声 好大兜 使要睇得出d海鲜系新鲜 肥嘅 份量都好多 冇一款我地系觉得唔好食嘅 呢个真系more than we expected👍🏽👍🏽其实食晒头先个2个拼盘已经饱饱地 不过佢menu真系好丰富 劲多嘢想食 不嬲食放题都避免食太多饭 但系佢嘅寿司款式实在太吸引 好彩嚟到成旧寿司都唔算太大😋😋除咗寿司之外 呢度仲有超多唔同嘅熟食拣 系泰式风味嘅 不过真系好饱 叫咗2款烧海鲜试下 都几大只 调味都唔错👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽另外亦都试咗d炸嘢 特别一提呢个炸芝士年糕 好好食👍🏽👍🏽👍🏽同埋呢个炖汤都好好饮 好足料!👍🏽👍🏽👍🏽甜品款式都算多 有成2个柜可以拣 😋😋呢度嘅嘢食比我想像中好好多 服务态度都几好 比呢个价钱嚟讲食到咁嘅质素嘅放题系非常🉐🉐
同埋呢个炖汤都好好饮 好足料!👍🏽👍🏽 👍🏽
甜品款式都算多 有成2个柜可以拣 😋😋