2022-08-04 317 浏览
好耐无食过沾面 见到又海胆又龙虾又鲍鱼 好矜贵咁 铺头唔大间 位置都有啲窄 不过 预你食个面都合理嘅嗌咗个极上芝士海胆沾面,一份超抵嘅午市套餐 特制八代海赤海老叉烧拉面 同一个炸芝士年糕。先讲个芝士年糕 好味 一咬啲芝士流出嚟 年糕又软糯 有三大旧 跟住系性价比爆灯嘅海赤海老叉烧拉面 好似至到1700咋 49only 唔好以为佢好细碗 同平时啲份量系一样架 仲要汤系劲浓又杰身架 个面系幼面嚟 软硬适中 仲好多添 而且叉烧烧得啱啱好 仲有烧汁喺面 有两块 仲要原只溏心蛋 平时好多俾得半个仲要至少98蚊以上㖞 喱度仲系高水准架 啲蛋黄汁流心出嚟 好好味 佢啲配料樱花虾同竹荀都有好多 总之成碗面超丰富 又饱肚 如果喺我屋企附近 我实日日帮衬 抵到不得了到个海胆沾面 哇一上枱 已经好想食 用个热石锅装住个浓稠芝士汁 口水都流埋 仲喺度滚紧 个面系粗身嘅 硬度系我好钟意嘅硬身面芝士汁内有大量叉烧粒同。。。海赡呀熟咗嘅海胆真系好得意 粒粒爆开咁 但当然最吸引系原板海胆上 劲鲜味 仲包埋三块叉烧同半只溏心蛋 成碗179蚊 都劲抵 又好味 总体而言,绝对值回票价,高质美味,性价比爆灯,一定会再帮衬 赞
好耐无食过沾面 见到又海胆又龙虾又鲍鱼 好矜贵咁
铺头唔大间 位置都有啲窄 不过 预你食个面都合理嘅

跟住系性价比爆灯

芝士汁内有大量叉烧粒同。。。海赡
炸芝士年糕
特制八代海赤海老叉烧拉面