2024-11-28
前菜有七款韩国小碟无限refill 包括泡菜 腌青瓜 薯仔蓉 腌菠菜 腌芽菜 相当丰富🎀济州黑毛猪梅花肉 $268黑毛猪梅花肉软腍 嫩滑 好Juicy 配埋芥末酱 觉得一啲都唔觉得漏 🎀 猪皮$88骨胶原呀 韩烧点可以唔食猪皮 用咗特别酱汁腌制一啲猪臊味都冇 甜甜地超级好味 烟烟韧韧 店员话每天朝15秒就食得 必点!🎀月见牛肩肉$238牛肩肉雪花分明 牛肉味浓 烧好后点埋生鸡蛋 汁一齐食 好滑 好yummy🎀牛胸肉$98牛胸肉雪花分明 每边烧10秒就食得 分量多 性价比高🎀韩式炒粉丝$92超惊喜 炒得好入味 必食!入边有肉丝 灯笼椒 洋葱 材料丰富 看似简单 但真系好好味🎀芝士蛋糕配雪糕$55今日正正就系同先生周年纪念 原来先生早已同店员讲 预先写字系甜品度 好惊喜 店完仲画埋画系上面 真开心芝士蛋糕系巴斯克芝士蛋糕 入面香滑到不得了 呢个甜品性价比超高📍冬柏 (启德)九龙城启德协调道2号AIRSIDE 5楼L506号舖
🎀济州黑毛猪梅花肉 $268
🎀 猪皮$88
🎀月见牛肩肉$238
🎀牛胸肉$98
牛胸肉雪花分明 每边烧10秒就食得 分量多 性价比高
🎀韩式炒粉丝$92
🎀芝士蛋糕配雪糕$55
📍冬柏 (启德)
九龙城启德协调道2号AIRSIDE 5楼L506号舖