2019-08-24 376 浏览
位于开源道,地铁出直行几分钟就到一开门就入去啦~唔洗等😊有Burger, 仲有其他fusion菜,价钱大众,基本上唔洗谂价钱,可惜肚得一个😭店员好好,好细心咁有问必答,最后拣咗「烤大啡菇黑松露芝士酱Burger」😍仲可以三拣一配菜,雨衣甘蓝、薯条、蕃薯条🍟上桌个样好靓仔~当然镜头食先,影完店员就问洗唔洗cut开,真系好warm女仔出街食饭,最怕无仪态,不过系呢度绝对唔洗担心,cut开后仲有纸包著,啱晒一众OL味道一流👍🏻👍🏻,面饱烤到啱啱好脆口,大啡菇劲有口感,配黑松露芝士酱,加埋劲juicy ge 汉堡,性价比超高😍食完lunch已经谂著下次夜晚黎食,店员即时俾埋Dinner menu 我地,真系好细心下次我拣咗要食慢煮牛Burger🤤诚意推介,性价比超高良心小店🤩我一定会成日帮衬,堂食又得,外卖app落单一样得💪🏻💪🏻
位于开源道,地铁出直行几分钟就到

一开门就入去啦~唔洗等😊

仲可以三拣一配菜,雨衣甘蓝、薯条、蕃薯条🍟

下次我拣咗要食慢煮牛Burger🤤
烤大啡菇黑松露芝士酱美国牛肉汉堡