2024-05-07 4953 浏览
//📍大角咀慢煮牛丼 — 小岛料理KOJIMA🌊🐂呢间餐厅我已经bookmark咗好耐🥹今次星期五黎食dinner,估唔到超长人龙!😱睇黎真系好高人气,我都排咗一个钟🤣大家想食真系要早啲黎!(六点左右)𝙒𝙝𝙖𝙩 𝙙𝙞𝙙 𝙄 𝙚𝙖𝙩 ??? (´ε` )🐂慢煮西冷牛丼(并盛) $78套餐有前菜同埋汤,不过今日汤卖晒,所以转咗玄米茶🍵讲返个西冷牛丼先!卖相真系好靓好打卡able😍😍牛嘅份量都几多,大概有十几片~好有咬口👅配埋自家乳酪酱同埋生蛋黄都几开胃!仲有翠玉瓜同埋粟米仔做配菜~✰⋆�。:゚・*☽:゚・⋆�。✰⋆�。:゚・*☽:゚・⋆�。✰⋆�。:゚・*☽总括黎讲觉得呢间小店好用心,而且性价比好高!💯晚餐竟然都唔收加一服务费!🤩餐牌都设计得好靓~好有温馨日式小店嘅感觉🥰🥰不过位置就真系少咗啲,如果要排咁耐队嘅话我未必会再黎🤣不过下次早啲到嘅话应该可以唔使等太耐~推荐!🤤卖相:🌟🌟🌟🌟💫味道:🌟🌟🌟🌟💫性价比:🌟🌟🌟🌟推荐度:🌟🌟🌟🌟📍 小岛料理KOJIMA🔖地址:小岛料理 (大角咀) @kojima_kitchen 大角咀榉树街58号地舖🕤营业时间:星期一至六 12:15-15:00 /
📍大角咀慢煮牛丼 — 小岛料理KOJIMA🌊🐂

𝙒𝙝𝙖𝙩 𝙙𝙞𝙙 𝙄 𝙚𝙖𝙩 ??? (´ε` )

🐂慢煮西冷牛丼(并盛) $78

卖相:🌟🌟🌟🌟💫
味道:🌟🌟🌟🌟💫
性价比:🌟🌟🌟🌟
推荐度:🌟🌟🌟🌟

📍 小岛料理KOJIMA

大角咀榉树街58号地舖

🕤营业时间:星期一至六 12:15-15:00 / 18:00-21:00 星期日公休