餐厅: 壹.01
资讯:

呢间小店已经食过好几次有时做运动前都会黎帮衬🍽️食物一直都保持有水准😋环境设计简约舒适💛由几位90后年轻人主理👩‍🍳主打蛋饼、便当、特色小食及台式特饮🧋最近都新推出好多新产品等我试试🤤蜜汁紫菜排骨饭🐷超大块排骨🐷炸到黄金酥脆并覆盖成碗饭,排骨已切开成9件,搽上蜜糖🍯食到甜甜地,食落香脆肉质软腍,叫左多饭份量惊人,配菜有香葱,酸菜,椰菜及紫菜等,捞埋饭食口感丰富😋苏子手撕鸡🐔叫左双份手撕鸡份量十足💯,手撕鸡已经过调味,啖啖肉,仲洒上藜麦及芝麻,底部仲有好多青瓜丝我不是章鱼烧🧆卖相望落好似章鱼烧,但一口咬落原来系花枝丸,表面加上千岛沙律酱和少少木鱼丝,仲有少少蜜糖甜甜地明明•我不是章鱼烧🧆原来都系花枝丸,花枝丸爽口弹牙,表面加上一层明太子酱,味道咸香又带点甜,两款口味我钟意食明太子酱较重口味😋炸鲜奶•芋泥二文治🍘外层用2块饼干夹住芋泥,饼干炸过香脆里面软绵,而炸鲜奶一口咬落去里面鲜奶爆出来,细滑有淡淡奶香味🤤拉丝芝士火腿蛋饼🫔蛋饼外皮煎得金黄香脆,内里配上芝士🧀及火腿,要趁热食先见到拉丝效果,邪恶代表😈仙草双柠冬瓜茶🍹冬瓜茶味道好香,加入柠檬🍋及青柠饮落酸酸甜甜,底部有仙草,每一啖都食到有咬
呢间小店已经食过好几次
有时做运动前都会黎帮衬🍽️
食物一直都保持有水准😋
环境设计简约舒适💛
由几位90后年轻人主理👩‍🍳
主打蛋饼、便当、特色小食及台式特饮🧋
最近都新推出好多新产品等我试试🤤

炸鲜奶•芋泥二文治

拉丝芝士火腿蛋饼🫔
拉丝芝士火腿蛋饼

仙草双柠冬瓜茶🍹
冬瓜茶味道好香,加入柠檬🍋及青柠饮落酸酸甜甜,底部有仙草,每一啖都食到有咬口,清新解渴
仙草双柠冬瓜茶

雪人•圣诞屋 (自创名字) - 老板送 (圣诞期间限定)
超可爱造型用来打卡igable😍,雪人⛄由2粒大福砌出来,麻糬皮食落唔算软糯,不过可能为左要撑起雪人😆,估唔到内馅竟然系红豆蓉🫘及士多啤梨🍓超有惊喜🤩,圣诞屋由3条炸鲜奶卷砌成,为圣诞增添气息,呢个甜品会系12月推出,圣诞月期间限定(红日及公众期假唔开🤫),基于用人手制造,数量有限💚,太可爱一定要黎试😆
雪人•圣诞屋 (自创名字)

整体食物有心思及创意,价钱亲民,而且星期一至六2:30pm后追踪@1.01_ig 享有全单9折,星期日及公众假期休息,快啲约埋朋友一齐黎试下👫👭🏻👬
2024-11-12
蜜汁紫菜排骨饭