餐厅: 牛牛日式火鍋放題 (北角匯二期)
资讯:

2024-12-04 501 浏览
今日同朋友去北角汇食日式火锅,佢地都有好多汤底选择,我地叫咗日式雪场蟹纸火锅套餐,包括有蟹拼盘,都几抵食。骨胶原猪骨锅传统山椒味噌锅呢2款汤底都几特别,系用纸装住汤式,好有特色,猪骨锅好浓郁,而山椒味噌就辣度啱啱好,好惹味。蟹拼盘都几丰富,有好粗嘅蟹脚,食落好鲜甜,有蟹糕,份量都几多,好有蟹嘅鲜甜味,有茶碗蒸,好嫩滑,仲有炸蟹钳,炸得好松脆,仲好弹牙,好味。佢地d牛种类都几多,有澳洲和牛,丹麦牛小排,封门柳,澳洲黑安格斯,极上牛舌,食落好淋滑,好重牛味,脂肪分布均匀,正佢地嘅海鲜都好新鲜,鲍鱼仔,青口,大虾,每款都唔错。佢地嘅熟食都几好,有多款选择除咗QR code落单嘅野食之外,出面仲有好多熟食,火锅配料,饮品同雪糕,款式都几多。

骨胶原猪骨锅
传统山椒味噌锅

蟹拼盘

佢地嘅海鲜都好新鲜,鲍鱼仔,青口,大虾,每款都唔错。

佢地嘅熟食都几好,有多款选择