📍Bayfare Social性价比几高既西班牙餐厅, 有outdoor位, 但因应天气开放, 室内有d位都可以望到维港由于今日唔太饿, 整系叫左几样野试下👍🏻Garlic prawn, d虾几大只, 份量都ok, 口感好弹牙辣辣地几好味👍🏻Clam pasta, 个蚬意粉好creamy,蚬肉鲜甜, 每一只都大大粒好饱满, 意粉个口感岩岩好, 好入味Steak Frites, 好普通, 冇咩特别, 冇好惊艳到我嘅位最后西班牙野一定要食👍🏻😋Churros, 热辣辣脆卜卜,外脆内松脆, 表面d砂糖唔会太甜, 个朱古力酱都唔会太甜, 可点可唔点, 唔点都有淡淡肉桂香味同埋我发现系rosewood是旦一间餐厅开嘅酒都好好饮😍🍷🥂(有平有贵, 但平价都好好饮), 唯一唔好处就系太full booking, 食完想再饮多支都要交枱🥲💸人均:HK$200-400👅味道:9.5/10 Bayfare Social📍尖沙咀梳士巴利道18号香港瑰丽酒店5楼🕘营业时间1200-2230
📍Bayfare Social
由于今日唔太饿, 整系叫左几样野试下

💸人均:HK$200-400
👅味道:9.5/10