2025-02-14 0 浏览
观塘日本菜二人埋单只需$269饱到捧住个肚走,唔怪得隐身系工厦入面都坐到爆晒棚🤫最基本既轻型二人套餐低至$239!🌸轻型二人套餐🫕是日餐汤x2餐汤系番茄汤,加左忌廉cremy得黎带微酸好开胃🥗沙律x2酱汁就落左枱边既日式芝麻酱,其中一个加钱upgrade左烟三文鱼沙律😎轻松试到两款唔同既沙律。🍲角煮大根腩肉|大根够淋够清甜,完全冇渣。腩肉一睇就知有几邪恶,肥肉入口即溶。🍤千层吉列豚🍛秘制咖喱汤乌冬|乌冬弹牙挂汁🍚鸿喜菇炊饭|珍珠米粒粒分明,入面除左鸿喜菇,仲加左烟肉粒提升香气🐙炸墨鱼嘴|香脆多汁,最加分系枱边有他他酱任唧😍🍨海盐雪糕🍫红桑子布朗尼套餐配埋甜品只能说:完成度太高了吧。海盐雪糕仲系富士山配色,雪糕+布朗一定系最强组合。🍹冻燕麦奶朱古力咖啡🍹UnbloodymaryUnbloodymary有惊喜!入面有红萝卜、橙、苹果、提子汁、梳打水,见到红萝卜我系抱住试伏既心态叫呢杯野饮,点知令人惊喜,最主要饮到既系提子味,简单直接黎讲佢就似一杯低糖既提子梳打但又会饮到少少其他蔬果既味,成件事好fresh。

🌸轻型二人套餐

🫕是日餐汤x2
餐汤系番茄汤,加左忌廉cremy得黎带微酸好开胃

🥗沙律x2

🍤千层吉列豚

🍛秘制咖喱汤乌冬|乌冬弹牙挂汁

🐙炸墨鱼嘴|香脆多汁,最加分系枱边有他他酱任唧😍

🍨海盐雪糕
🍫红桑子布朗尼
套餐配埋甜品只能说:完成度太高了吧。
海盐雪糕仲系富士山配色,雪糕+布朗一定系最强组合。

🍹冻燕麦奶朱古力咖啡
🍹Unbloodymary