< Bayfare Social >近排好多推介CP值好高 系Rosewood内价钱比较亲民既一间😗 记得预早book枱!! 酒店坐位都唔差得去边嫁啦 五星级服务态度🌟 个人觉得系食个名多过食啲嘢食🤭-Scallop ceviche $160Tuna tartare $150两个味道都不相伯仲 带子会比较推荐 相对特别啲 吞拿鱼他他个味道同其他餐厅都系差唔多 印象唔会太深刻🙈 不过摆盘真系几靓既😗Pan con tomate $150个ham好香 呢个其实唔系好多人嗌 纯粹想试下🤣 可以留返quota叫第二样✨Garlic Prawns $150Baby Squid $110两个热盘海鲜都新鲜 两个都系湿炒有汁的!虾就有咬口都弹弹地🦐 不过蒜头味唔算好出 鱿鱼个味反而几好🦑 跟左只蛋😆 有啲椒一齐夹埋食~Paella of the day $180如果细食嘅话叫一个大既share都已经好够😚 味道都唔错啦~-📍 Bayfare Social尖沙咀梳士巴利道18号香港瑰丽酒店5楼
< Bayfare Social >
Scallop ceviche $160