今次同屋企人去咗瀛丰,试试佢哋港、日、泰美食放题餐厅🍴仲+$148 任食升级版嘅海鲜拼盘同埋任饮高质啤酒 Hoegaarden 😝😝一坐低就有圆肉虫草花炖鸡汤🐥味道鲜甜,饮落去似个汤炖咗好耐,好足味道👅升级版嘅海鲜拼盘一上枱,哗的一声,很震撼🤩🤩一人一罐鱼子酱,带有奶油味道👅仲试左把鱼子酱加上鲜带子海胆刺身上一齐食,味道更佳👍🏻👍🏻长脚蟹鲜甜味比一些酒店好,唔会得死咸嘅味道👍🏻珍宝刺身虾接近比手指粗😊爽口弹牙,绝对要叫多几次👍🏻三文鱼腩好厚切😝啖啖都有鱼油味道之余,口感十分好,好有满足感👏🏻鲍鱼都好甜,够林,唔会好un 👍🏻完全值回票价🤩🤩🤩仲叫左好多熟食🍲例如:烧多春鱼、焗带子、焗蚝、炸榴连波波👍🏻都好出色,绝无戏场😊咁多好嘢食,点少得有好啤酒🍻Hoegaarden任饮😝简直系我至爱😍呢个品牌嘅啤酒都系经常饮,唔会好苦,易入口😉甜品方面本地雪糕简直系一流👍🏻👍🏻试咗冲绳盐、玄米茶、港式奶茶及豆腐味,唔会好甜,每只味仲做得好似。就好似港式奶茶味,好似饮紧茶餐厅冻奶茶,值得一试👍🏻食到几饱都一定要try😂😂

仲叫左好多熟食🍲例如:烧多春鱼、焗带子、
焗蚝、炸榴连波波👍🏻都好出色,绝无戏场😊

食到几饱都一定要try😂😂
2024-06-03